Legyél sikeresebb napról, napra!

2015. augusztus 19. 10:00 - Nemes Lenke

Referencia macera!?

103h.jpgA vevői elégedettség egyik legjobb mutatója egy szuper referencia. A legjobb, ha kérni sem kell, hanem magától adja a kedves vásárló.

Remélem, azt nem kell neked bemutatnom, hogy miért jó, ha vannak referenciáid.. inkább csak azt, hogy hogyan érd el, hogy sok legyen és hatásosak.

A „köszönöm, minden rendben volt az ügylettel” típusú referenciák egy marketinges számára fabatkát sem érnek. Egy vevőszolgálatos vagy egy nagy cég tulajdonosa megveregetheti ilyenkor a saját vállát, de ez nekünk kevés. Nekünk igazi, ízig-vérig lelkes köszönetnyilvánításra van szükségünk, ami a többi érdeklődőt is befűti.

Különben csak pazaroljuk a helyet a honlapunkon, és azt az értékes időt, ami az olvasó meggyőzésére rendelkezésünkre áll. Pontosan ezért van arra szükséged, hogy kicsikarj egy olyan referenciát, mint ez:

Lenke! Annyira szuper vagy, ezt nem hiszem el, hogy még hangfelvételes szamárvezetőre is volt gondod!!! :) Minden anyag 110%-os, köszönjük szépen Neked, a remek kidolgozásokat! Anita és Gyuri”

Ebben jól láthatod, hogy van egy „hűha” elem, ez a bizonyos kis plusz, ami egy sales videó szövegének felmondása volt hangjegyzetbe. Azért, hogy a hangsúlyozást, a szüneteket jól tudja belőni az, aki majd elmondja.. nekem ez kb. 5 percemet vette igénybe, és nulla forintba került, cserébe pedig az ügyfelem olyan segítséget kapott, amivel sokkal könnyebben és olcsóbban tudja elkészíteni a sales videóját, hiszen nem kell 25x felvenni, mire sikerül emberinek hangzó módon elmondani azt a szöveget..

Tehát, ahhoz, hogy kiváltsd a valódi örömöt és élményt a vásárlódból kell egy kis plusz:

  • egy extra gyors postázás
  • egy meglepetés ajándék
  • egy személyes átadás
  • egy köszönő képeslap
  • egy exkluzív meghívó ügyféltalálkozóra
  • egy dedikálás a könyvedbe
  • egy hangjegyzet a szöveg mellé…

Valami olyan, ami több, mint amit várt, és értéket ad számára! Ezek után örömmel fog ilyen lelkes referenciát adni!

Címkék: referencia hűha
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr347710988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Legyél sikeresebb napról, napra!
süti beállítások módosítása