Legyél sikeresebb napról, napra!

2015. szeptember 29. 10:00 - Nemes Lenke

Ismételni a Facebookon kell vagy sem?

Igen, kell. 

Bocsánat, ha egy kicsit nyersnek érzed a felvezetést. :) Több ügyfelünknél is tapasztaltuk, hogy nehezen állnak rá arra, hogy ugyan azt az üzenetet többször is megosszuk kisebb változtatásokkal. 

recyclefb.png

Pedig:

  1. az információ tengerbe elvesznek az üzeneteid, alig lesz 1-2 ember aki még 2 nap múlva fel tudja idézni, hogy mit is osztottál meg. (és mint tudjuk egy infóval 7-27 alkalommal kell találkoznia egy olvasónak, hogy bejusson arra a szinte, hogy vásárlás legyen belőle)
  2. mindig vannak új követők, akik számára hasznos lenne a cégedről is többet megtudni, a szolgáltatásokat, termékeket megismerni. (tudod, egy újszülöttnek minden vicc új..)
  3. konvergál a nullához azoknak a száma, akik kimondottan nap, mint nap felkeresik az oldaladat és átböngészik, hogy miket írtál az éternek. A többség csak arra a posztra kattint esetleg, amit a saját hírfolyamában megmutat neki a nagy kék háziúr. Éppen ezért lehet, hogy a hasznos tartalmaidat soha nem látja, csak a hirdetéseidet.. 
  4. szükséged van rá, hiszen egy adott tevékenységi körben mozogsz, nem tudod minden nap 2x feltalálni a spanyol viaszt, hogy valami forradalmian újat hozz a követőknek..

Szóval tessék ismételni a tartalmat.

Hogyan NE csináld?

  1. korábbi bejegyzés újra megosztása: Főben járó bűn.. így mindenki aki látja tudja, hogy annyira lusta vagy normális tartalmat készíteni, hogy a ctrl+c, ctrl+v mágikus billentyűkombinációt is lusta vagy használni.  
  2. 2 naponta újra posztolni a varázs billentyűkkel ugyan azt.. tarts egy kis hatásszünetet, adj 2-3 hetet egy-egy totális másolásnak

Hogyan csináld akkor?

  1. Vedd a fáradtságot és kicsit írd át a szöveget, hogy ne mindig ugyan úgy kommunikáld önmagad. 
  2. Keress mindig egy picit más nézőpontot ugyan ahhoz a témához.
  3. Ha linkelsz pl. blog cikkeket akkor a kísérő szövegeket is tessék átírni, és a link szövegét is. Vedd úgy, hogy tesztelsz épp.. Melyik szöveg hatékonyabb. 
  4. 1-1 tartalmat pl. a szolgáltatásod bemutatását hetente egynél többször ne tedd közzé. Általában van egy kemény mag, aki rendszeresen látja a posztjaidat, ne menj az idegeikre.. 
  5. Fűzz hozzá mindig valami aktualitást, és ha a témád nem elég bevállalós, akkor kerüld a sikamlós összekötéseket (pl. aktuálpolitika..  vagy a népcsoportok természetes vándorlási ciklusai)

 Szóval, újrahasznosításra fel!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr347843416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Legyél sikeresebb napról, napra!
süti beállítások módosítása