Legyél sikeresebb napról, napra!

2015. október 20. 10:00 - Nemes Lenke

Ha nem posztolod meg se történt..

A párom nagy gyúrós, és korábban volt egy olyan idegesítő szokása, hogy minden áldott nap be check in-elt a kondiból. Éppen ezért sokat szívóztam vele, hogy ha nem logol be, akkor nem is használ az edzés.. de visszatérve a témára, azaz, hogy Neked miért fontos ez a hülye posztolgatás.. 

Mert ma már az internet jelentős részét uralja  a nagy kék háziúr, akinek nem is annyira titkolt vágya, hogy a felhasználókat örökre magába láncolja az Orcatár. Tehát, ha történik valami, akkor arról a Facebookon kell lennie hírnek. 

Fontos PR csatorna lett a Facebook, ezért ha szeretnéd, hogy a szüleid büszkék legyenek rád, amiért a vállalkozásod szuper, és támogat eseményeket, embereket, célokat, projekteket akkor meg kell mutatnod. Különben honnan fognak róla tudni?

Persze, ez nem csak a családfának szól, sőt.. sokkal inkább a vásárlóidnak, akiknek a pénzéből épül a vállalkozásod, és a saját jövőd. Őket kell róla biztosítanod, hogy Nálad jó helyen lesz a pénzük, hiszen Te fontos ügyeket támogatsz, teszel a közösségért, megmutatod másoknak is, hogy hogyan segíthetsz az életükön... nem csak elszórod holmi Q7-re...  :)

Tehát mesélj el mindent, amit csinálsz, ami történik veled  (mármint a cégeddel) különben olyan, mintha meg se történt volna.. :)

 edzes.jpg

Címkék: facebook PR
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr247991287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Legyél sikeresebb napról, napra!
süti beállítások módosítása