Legyél sikeresebb napról, napra!

2015. november 19. 10:00 - Nemes Lenke

Hogyan lazítsd az e-mail kampányod nyomását?

Sokan azt érezzük, hogy túl sok lesz belőlünk a 6.-7.-8. kampánylevél, ránk unnak és egyszerűen leiratkoznak a drága pénzen megszerzett minőségi feliratkozóink. 

Íme 5 trükk, amivel lazíthatod a "kampánynyomást":

  1. 2-3 kő kemény sales levél után küldj ki egy egyszerű blogajánlót.. arra az egy dologra figyelj, hogy ha a kampányleveleid reggel mennek, akkor a  blogcikket délután, estefelé küld ki, például egy tréfás tárgymezővel. 
  2. Ugyan így megszakíthatod a kampányt egy rövid kis kérdőívvel, amivel akár a kampány fogadtatását is felmérheted, rákérdezhetsz arra, hogy mi az ami tetszik az ajánlatodban, mi az ami magyarázatra szorul.. etc.
  3. Közbeszúrhatsz egy nyereményjátékot, ami erősíti a kampányod, ezt akár egy poszt alapú Facebook játékkal is megteheted. Ugyan így akár egy hashtag játékot is játszhattok az Instán, ezt is sokan fogják értékelni.
  4. Indíthatsz egy beszélgetést kapcsolódó témában: blogon, Facebookon vagy akár egy videó alatt a Youtube-on is. 
  5. Tréfás levél. Törd meg a sort, és egyszerűen iktass be valami vicceset. Pl. a cég kabalája, arca csináljon valami vicceset a kampánytermékkel. A Clearwaternél mi gyakran használtuk arra a kabalajelmezt, hogy ballonokkal súlyzózzon.. :)

 

Ezek nagyon jól tudnak jönni most a karácsonyi zajban is. Amikor mindenki szinte egyszerre akarja eladni a termékeit, kihasználva azt, hogy az ünnepekre való tekintettel sokkal könnyelműbben költekezünk.

funny-gun-safety-ad-campaign-evolve-always-lock-up-your-guns-1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr908080876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Legyél sikeresebb napról, napra!
süti beállítások módosítása