Legyél sikeresebb napról, napra!

2015. szeptember 24. 10:00 - Nemes Lenke

5 hiba, amit a céges Facebookod-on ne kövess el!

Az egyik legnépszerűbb marketing eszköz a nagy kék háziúr portálja, ugyanakkor sokan mégis elkövetnek néhány olyan hibát, amivel ronthatják az üzletük sikerességét. 

115h_1_500.jpgAzzal, hogy felteszed a nagy kékre a vállalkozásod tudomásul kell venni, hogy kirakatba kerültél, tehát nem mindegy, hogy hogyan és mit osztasz meg a vállalkozásodról. 

Éppen ezért kell erre az 5 dologra oda figyelned!

  1. Töltsd ki a névjegyedet részletesen (név, cím, elérhetőségek, profil, rövid leírás a cégről, a termékek-szolgáltatások köréről)
  2. Tervezd meg a kommunikációt, frissítsd rendszeresen a tartalmakat az oldalon, terelj róla a weboldaladra forgalmat. 
  3. Válaszolj a kérdésekre, legyen szó hozzászólásban vagy privát üzenetben érkezett érdeklődésről. A legjobb lehetőséged, hogy megragadd az érdeklődőt, ha azonnal válaszolsz neki. 
  4. Figyeld az elemzéseket, időzítsd úgy a posztokat, hogy a lehető legtöbb követőd legyen éppen fenn a Facebook-on (Elemzések/ Bejegyzések menüpont)
  5. Térképezd fel rendszeresen, hogy a versenytársaid mit csinálnak, miről kommunikálnak, nehogy lemaradj valami fontos piaci történésről!

+1. Figyelj oda a helyesírásra. Se a kreatívokon, se  a leírásokba ne legyenek túl nagy bakik, mert az igazán kiábrándító lesz a követőid szemében, hogy még arra se veszed a fáradtságot, hogy átolvasd a mondókád mielőtt kiteszed nekik..  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr147803902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Legyél sikeresebb napról, napra!
süti beállítások módosítása