Legyél sikeresebb napról, napra!

2015. augusztus 20. 10:00 - Nemes Lenke

Te is meg szoktad veregetni a saját vállad?

Kezdő Facebook oldal adminok egyik jellegzetes hibája, hogy a céges oldalra írt tartalmakat az oldal profiljával "lájkolják". 

Ez egy kicsit olyan, mint amikor megnyersz egy futóversenyt, aztán mindenki előtt hátba veregeted magad, hogy "ez igen, szép volt öcsisajt!". Ami egyrészről vicces, más részről pedig egyáltalán nem profi.Pláne egy kis oldalnál, ahol alacsony az aktivitás, így mindenki azt látja, hogy a saját művedet díjazod.

Ez a leggyakrabban telefonról történő bejelentkezésnél fordul elő (hiszen ott igazán körülményes a felhasználó váltás), de számítógépről is sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem állítják át a profilt a kattintás vagy hozzászólás előtt.

Ha esetleg Te sem tudod hol lehet ezt beállítani, itt egy kis segédlet hozzá:

fb.jpg

A poszt alatt jobb oldalt (az aktivitás gombok felett) találod azt a kis lenyitható menüt, ahol át tudod állítani, hogy a saját nevedben szeretnél kedvelni, vagy az oldal nevében, amelynek az adminja vagy. Ne feledd, ezt minden esetben meg kell tenned mielőtt aktivitást teszel a poszthoz, hiszen alapból az oldal tartalmait adminként látod.  

Ha több kezelője is van az oldalnak, akkor pedig pláne tedd ezt a mozdulatot meg, hiszen a kívülállók nem tudják, hogy az üzleti oldal nem önmagát lájkolja, hanem az adminom egymás munkáját.

Tehát 1 mozdulat és máris nem üzleti oldalként lájkolod a saját anyagaid! Megéri ez a plusz kattintás!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr897711916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Legyél sikeresebb napról, napra!
süti beállítások módosítása