Legyél sikeresebb napról, napra!

2015. szeptember 13. 10:00 - Nemes Lenke

A trükk: hogy lesz az érdeklődőből VÁSÁRLÓ

Nemrégiben jött a bogár, hogy újra futni szeretnék, így a nyakamba vettem a plázát és az internetet, hogy megkeressem a megfelelő cipőt. 

Tudtam magamról (egészséges önkritika..), hogy:

  • valószínűleg rövid életű lesz ez a lelkesedés, ezért túl nagy anyagi befektetést nem kell tenni ez ügyben, viszont
  • ha tévedek és mégis rendszeres lesz ez a fajta mozgás, akkor olyan cipő kell, amiben nem újul ki az ízületi gyulladásom

the-start-of-my-very-own-stock-photo-collection-for-presentations-1.jpgErgo kellett egy olcsó, de jó cipő. 1-2 napnyi téblábolás és számtalan cikk és webáruház után (a pláza gyorsan kiesett, mert nem szeretem a tömeget, és az egyetlen cipő, ami tetszett nem volt a méretemben..) végül megrendeltem a netről A CIPŐT.

Sok-sok-sok cipőt néztem meg, és végül a Dechatlonból választottam egyet azért, mert a termékleírásban volt valami, ami meggyőzött. Nem csigázlak, ez a kis extra egy videó volt.

Egy nagyon egyszerű, és hangulatos kis fél perces mozgókép, ami bemutatta használat közben a cipőt, valamint szétvagdosva egy strapa próbán is. Az a videó annyira meggyőzött, hogy eszem ágában sem volt elmenni és felpróbálni.. egyből megrendeltem.

A termékleírásokba azért is jók az ilyen kis extrák, mert pl. Youtube-ról behúzva rögtön van egy extra csatornád, ahol rád találhatnak. Egy néhány mp-es videó sokkal hatékonyabban tud vágyat kelteni, mint egy többsoros bekezdés, hiába írsz le sok-sok részletet.. 

Ma már egy közepes árkategóriájú fényképezővel vagy épp egy jobb mobillal is tudsz ilyen néhány mp-es kis videókat készíteni. Körbeforgatod a terméket, megmutatod használat közben, eleje vége főcímet pedig Movie Makerrel is tudsz hozzá tenni. :)

Ne felejtsd el, a termékleírásnak nem az az elsődleges feladata, hogy a paramétereket közölje, hanem az, hogy megmutassa az érdeklődőnek, hogy ez a megoldás a problémájára. Vágyat keltsen, eladja a terméket

Használj bátran videót akkor is, ha nincs még anyagi kereted profi eszközökre, a vásárlók ezzel sokkal megbocsájtóbbak..  ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr127774704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Legyél sikeresebb napról, napra!
süti beállítások módosítása